Nazaj k brezskrbnosti

Se še spomniš brezskrbnih časov, ko si poleti odkotalkal v mesto na sladoled? Kotalkice so se vrnile!

Več o kotalkah

 

Nazaj k brezskrbnosti je projekt, ki smo se ga lotile tri prijateljice, ker si želimo malo več brezskrbnosti in smejanja ter malo manj jamranja in kislih obrazov :).

Zadnje čase prepogosto slišimo same slabe novice. Skrbi nas kriza, skrbi nas brezposelnost, skrbi nas dogajanje v svetu, skrbi nas za našo prihodnost. In ob slabih novicah, s katerimi smo obdani, hitro postanemo črnogledi. Tisto, kar bi v takih trenutkih potrebovali, je malo brezskrbnosti. Brezskrbnost, kaj je že to? To je tisti občutek, ki si ga imel med poletnimi počitnicami po petem razredu. Ni te skrbela šola, niti služba, kaj šele politika. Žvečil si svoj hubabuba čigumi (mogoče si si v usta stlačil celo dva), se afnal in iz njega napihoval balone.

Kotalkice so simbol te brezskrbnosti. Obul si jih in odkotalkal v mesto na sladoled. Zdaj so se vrnile, predvsem pa upamo, da se bo z njimi vrnilo tudi nekaj tistega občutka iz petega razreda.

Zato so kotalke prvi izdelek v naši ponudbi in bodo tudi v prihodnosti naš zaščitni znak. Sicer pa si obetajte, da boste pri nas dobili cel kup finih stvari, katerih skupna točka je, da nas vodijo nazaj k brezskrbnosti.

Obujte spomine in uživajte na koleščkih!

Sarah, Marjeta & Sanja, vaše esemesice.